Skip to content Skip to footer

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ ETKİNLİĞİ NASIL OLMALI, FUARDAN BİR KARE

Merhaba sevgili okurlar.

Yönetim kurulu başkanımız M.YUSUF TÜRKOĞLU fuar organizasyonunda MYT ENERJİ firmamızında ilgilendiği alanlardan biri olan elektrikli araç şarj üniteleri ile ilgili siz değerli okurlarımıza, aydınlatıcı bilgiler getirdi.

Neler konuşuldu hangi noktalara değinildi.

M.YUSUF TÜRKOĞLU:Elektrikli araç şarjı fuarında edindiğim bilgiler ışığında, hızlı şarj teknolojilerinin gelişmesi, evde şarjın kolaylaşması ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımıyla elektrikli araçların geleceği daha parlak görünüyor. Batarya teknolojilerindeki gelişmeler de menzil kaygısını azaltıyor.

M.YUSUF TÜRKOĞLU: Elektrikli araç dünyası hızla büyümekte, gözlemlerimiz ekolojik denge içinde bu konun katkılar sağlayacağı yönünde fakat lityum Lion pil teknolojileri konusunda ömrü biten pillerin doğadaki tahribatınıda yine gündemimize aldık, elektrikli araçların menzil teknolojileri gelişiyor fakat aynı zamanda elektriksel kodlamalar eve otonom sürüş teknolojileri alanında daha güvenli atılımlar yapılması gerektiğini görüyorum.Bu gün dünya devi olan TESLA şirketinin bile bu konuda yaşadığı problemleri hepiniz duymuş ve okumuşsunuzdur.

MYT ENERJİ’nin bu konudaki uzmanlığıda uzun uzadıya konu başlıkları ile anlatılır ve şekillendirilir, bu gibi konuları siz değerli okurlarımıza sunmak için ilerleyen zamanlarda videolu anlatımlarımızda olacak takipte kalın.

MYT ENERJİ YENİLENEBİLİR ENERJİ ÇÖZÜMLERİ

Kurumsal

Uzun yıllardan beri elektrik sektörünün ileri gelen firmalarında görev yapmış yöneticilerle beraber çalışan uzman ekibimiz 2019 Yılında Myt Enerji Elektrik Mühendislik Mimarlık Proje Taah San. Tic Ltd. Şti olarak kurulmuştur.

İletişim
+90 224 441 33 33

info@mytenerji.com

Üçevler, İzmir Yolu Cd No: 241, 16140 Nilüfer/BURSA Westpoint Kat 7 Ofis 145
Konum

Bursa Web Tasarım