Skip to content Skip to footer

MERKEZ OFİSİMİZE SÜRPRİZ ZİYARET

Elektrik Mühendisi Ümit bey ve Elektrik Teknikeri Fatih bey MYT ENERJİ Yönetim Kurulu Başkanımız M.YUSUF TÜRKOĞLU’nu ziyaret etti.

 

Ümit bey ve Fatih bey ile piyasanın durumundan ve ileride bizleri neler beklediğinden konuştuk.

Ümit Bey Güç Dağıtım Sistemlerindeki Arıza ve Çözüm Sürecini Nasıl Yürüttüğünü Anlattı

Bir elektrik mühendisi olarak özellikle güç dağıtım sistemleri üzerinde çalışan Ümit bey geçtiğimiz aylarda, büyük bir üretim tesisinin, elektrik dağıtım sistemiyle ilgili, ciddi bir problemi olduğudan bahsetti ve sözlerine şöyle devam etti: Tesiste zaman zaman kısa süreli elektrik kesintileri meydana geliyordu, bu kesintiler kısa olsa da, üretim hattını durdurduğu için büyük maliyetler yaratıyordu, Şirket, sorunu acilen çözmemizi talep etti.

Sorunun kaynağı belirlendi ve sorun giderildi, diyen Ümit beye çok geçmeden Yusuf beyin yönelttiği bir kaç soru oldu.

M.YUSUF bey:ÜMİT bey bilirsiniz, genellikle bu tür kesintiler güç dağıtım hatlarında aşırı yüklenme, yetersiz topraklama yada kompanzasyon panolarındaki kondansatörlerin aşırı ısınması vb gibi arızalardan kaynaklanıyor bu incelemede hangi süreçleri izlediniz.

ÜMİT bey:Yusuf bey tamda söylediğiniz gibi oldu aslında, öncelikle ilk olarak kompanzasyon panosunu kontrol ettim pano üzerinde yaptığım termal ölçümler, bana aşırı ısınan bazı kondansatörlerin olduğunu gösterdi ve kondansatörlerin deformasyonundan dolayı işlevini yerine getiremediğini gördüm, Fatih bey ve ekibim hemen yenileri ile değişim yaptılar.

M.YUSUF TÜRKOĞLU Aynı mesleği icra ettiğimiz değerli meslektaşım ÜMİT bey ile yaptığımız bu görüşme tüm haber okurlarımıza, umarım ışık olur.

MYT ENERJİ olarak değerli okurlarımıza belirtmek isteriz ki :Bir çok yangın, bir çok büyük çaplı arıza yada endistüriyel tesislerde yaşanılabilecek sonsuz sorun ertelenen veya elektrik süreçleri bir profesyonel danışmanlık firması  tarafından gerçekleştirilmeyen, tesislerde meydana gelmektedir.

MYT ENERJİ önce güven

 

Kurumsal

Uzun yıllardan beri elektrik sektörünün ileri gelen firmalarında görev yapmış yöneticilerle beraber çalışan uzman ekibimiz 2019 Yılında Myt Enerji Elektrik Mühendislik Mimarlık Proje Taah San. Tic Ltd. Şti olarak kurulmuştur.

İletişim
+90 224 441 33 33

info@mytenerji.com

Üçevler, İzmir Yolu Cd No: 241, 16140 Nilüfer/BURSA Westpoint Kat 7 Ofis 145
Konum

Bursa Web Tasarım