Skip to content Skip to footer

Dünyanın ‘’Enerji’’ gücünün nabzı ve enerjinin yol haritası SOLAREX

Yönetim Kurulu Başkanımız M.YUSUF TÜRKOĞLU ile 5  Kıtadan, 125’in üzerinde ülkeden yatırımcıya ev sahipliği yapan SOLAREX fuarına MYT ENEJİ olarak katılım sağladık.

Enerji üzerine gerçekleştirilen ve dünya çapında ses getiren SOLAREX fuarında bağlantılarımızı güçlendirdik, iş kontaklarımızı ziyaret ettik.MYT ENERJİ ile yeniliğe ve gelişmeye açıklık anlayışımızı, yarının bu günden daha inovatif ve benzersiz yenilikler ile  dolu olması gereken bir gün olması konusundaki mücadelemizi ve hız kesmeyen yenilikçi çözümlerimizi pekiştirerek iç görümüzü tazeledik.

Dünya Fuar takviminde önemli sektörel fuarlar arasında yerini koruyan; SolarEX İstanbul Uluslararası Güneş Enerjisi Teknolojileri & Enerji Depolama Fuarı dünya markası firmaların katılımıyla geleceğin öncü ve son teknolojileri ürünlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

MYT ENERJİ olarak biliyoruz ki:  Küresel çapta temiz enerji ve enerji verimliliği tüm dünya ülkelerinin önceliği. Enerjinin verimli ve etkin kullanımı sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen bireylerin ve kitlelerin güneş enerjisini sınırsız kullanmasıyla mümkün.

SolarEX fuarında hem öğrendik hemde öğrettik, dünya pazarında 2025 yılında enerjinin yol haritasının belirleneceği sektör liderlerinin son teknoloji ürünleriyle 17. Kez Uluslararası yatırımcısıyla bir araya geleceği bu büyük buluşmada MYT ENERJİ olarak biz varız, peki ya siz ?

 

MYT ENERJİ gücümüz enerjiniz.

Kurumsal

Uzun yıllardan beri elektrik sektörünün ileri gelen firmalarında görev yapmış yöneticilerle beraber çalışan uzman ekibimiz 2019 Yılında Myt Enerji Elektrik Mühendislik Mimarlık Proje Taah San. Tic Ltd. Şti olarak kurulmuştur.

İletişim
+90 224 441 33 33

info@mytenerji.com

Üçevler, İzmir Yolu Cd No: 241, 16140 Nilüfer/BURSA Westpoint Kat 7 Ofis 145
Konum

Bursa Web Tasarım