Skip to content Skip to footer

MTK TEKNİK KAPLAMA FUAR ZİYARETİ

MYT ENERJİ BUMATECH FUAR ORGANİZASYONUNDA MTK TEKNİK KAPLAMA İLE BULUŞTU

MTK TEKNİK kaplama firması sektöre girdiği ilk yıllardan itibaren hızlı bir şekilde büyüme kaydetmiş ve yatırımlarını en düşük risk ve en yüksek faydaya odaklamış bir firma.

MTK TEKNİK KAPLAMA firması büyümenin yeniliğe ve gelişmeye açık olmak ve marka bilinirliğinin önemine yatırım yapmaktan kaynaklandığını söylüyor.

Dün bir bu gün beş olduysak ve logaritmik bir büyüme sağladıysak burada dijitalleşmenin gücünü ve müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak bunu başardık, diyen firma sahibi RAMAZAN bey, konuşmalarına şunlarıda ekledi, iş yapılan ortamda personel mutlu olmalı ve konu iş olduğu zaman tüm öncelikler ikinci plana atılabilmeli.

Bu keyifli ve ufuk açıcı ziyaretin detayları umarız bir çok firmaya ışık olur.

MTK TEKNİK KAPLAMA firması hizmetlerini güvenin adresi MYT ENERJİ den almaya devam ediyor engin bilgi ve tecrübelerini bize aktardığı için Firma kurucusu RAMAZAN beye ve buralara gelmesinde dijital süreçte kendisine ciddi katkıları olan yazılım mühendisi YUNUS beyede verdiği önemli detaylar için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bir dahaki fuarlarda daha güçlü iki firma olarak tekrar görüşmek dileği ile MTK TEKNİK KAPLAMA firmasına saygılarımızla.

MYT ENERJİ, GÜCÜMÜZ ENERJİZ..

Kurumsal

Uzun yıllardan beri elektrik sektörünün ileri gelen firmalarında görev yapmış yöneticilerle beraber çalışan uzman ekibimiz 2019 Yılında Myt Enerji Elektrik Mühendislik Mimarlık Proje Taah San. Tic Ltd. Şti olarak kurulmuştur.

İletişim
+90 224 441 33 33

info@mytenerji.com

Üçevler, İzmir Yolu Cd No: 241, 16140 Nilüfer/BURSA Westpoint Kat 7 Ofis 145
Konum

Bursa Web Tasarım