Skip to content Skip to footer

Uludağ Elektrik A.Ş. yöneticiliğine atanan HAKAN bey ziyaret edildi.

Sayın Hakan Bey,

Uludağ Elektrik A.Ş. yöneticiliğine atanmanız dolayısıyla size en içten başarı dileklerimizi iletiyoruz. Enerji sektöründe uzun yıllara dayanan deneyiminiz ve yüksek vizyonunuzla, yeni görevinde de büyük başarılara imza atacağınıza olan inancımız tamdır.

MYT Enerji ailesi olarak, enerji sektörüne katkılarınız ve sektördeki kıymetli çalışmalarınız için teşekkür etmek istiyoruz. Şirketimizin sahibi Yusuf Bey’in önderliğinde, elektrik ve enerji dünyasında birçok önemli atılım gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda, size ve ekibinize sağladığımız destek ve sunduğumuz çözümler hakkında bilgilerimizi paylaşmak istiyoruz.

MYT Enerji olarak, kompanzasyon panolarının bakım ve onarımından, proje taahhütlerine, periyodik ölçümlerden trafo kurulumuna kadar geniş bir hizmet yelpazesine sahibiz. Bu hizmetlerinizi, Uludağ Elektrik A.Ş.’ye sağlayarak, enerji sistemlerinin daha verimli ve sürdürülebilir bir şekilde işlemesini sağlamak için üzerimize düşeni yapmaktan mutluluk duyarız. Özellikle enerji verimliliği ve sistem güvenilirliği konusundaki katkılarımız, gelecekte Uludağ Elektrik A.Ş.’nin enerji altyapısının daha sağlam ve sürdürülebilir bir temele oturmasına büyük fayda sağlayacaktır.

Gelecekte yapmayı planladığımız projelerde sizinle işbirliği yapma ve sektöre katkı sağlama arzusundayız. Enerji sektöründeki gelişmeleri birlikte takip etmek ve geleceğe yönelik stratejik adımlarımızı koordine etmek için sabırsızlanıyoruz.

Yönetim kadronuza olan katkılarınız ve enerji sektörüne verdiğiniz emekler için bir kez daha teşekkür eder, yeni görevinizde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

MYT Enerji

Kurumsal

Uzun yıllardan beri elektrik sektörünün ileri gelen firmalarında görev yapmış yöneticilerle beraber çalışan uzman ekibimiz 2019 Yılında Myt Enerji Elektrik Mühendislik Mimarlık Proje Taah San. Tic Ltd. Şti olarak kurulmuştur.

İletişim
+90 224 441 33 33

info@mytenerji.com

Üçevler, İzmir Yolu Cd No: 241, 16140 Nilüfer/BURSA Westpoint Kat 7 Ofis 145
Konum

Bursa Web Tasarım